Cégünkről

Cégünkről

 

Legfontosabb elvek,törekvések, célok:

  • széles termékválaszték – fejtől lábig kozmetika

  • gyógynövény-hatóanyagok nagyarányú felhasználása

  • rugalmas reagálás az új vásárlói igényekre

  • Bérgyártás keretében a partnerek teljes körű kiszolgálása

 
A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. közel 30 féle gyógynövényalapú készítményével illetve gyógytermékével a mindennapi testápolást hivatott egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni.
A társaság saját üzemmel, raktárhelyiségekkel illetve fejlesztőlaboratóriummal rendelkezik. Itt történik a közép árkategóriába pozícionált, kiváló minőségű termékek kifejlesztése, a szükséges vizsgálatok elvégzése. A fejlesztések során nagy hangsúly kerül a gyógynövény illetve a természetes hatóanyagok nagyarányú felhasználására.

A termékek kiváló minőségét az állandóan ellenőrzött gyógynövény  hatóanyagok, a biopharmáciai vizsgálatok, illetve az 1998 óta működő, European Cert Kft. által tanúsított ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer valamint a 2013-ban akkreditált ISO 22716 GMP szabvány szerint működtetett rendszer garantálja. Gyógynövényalapú kozmetikai termékeiket eddig közel 30 nemzetközi szakkiállításon (pl.: bolognai) mutatták be sikeresen.
A társaság erőssége a természetes hatóanyagokat feldolgozó, több évtizedes gyártási tapasztalat és a kiváló szakembergárda. A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. Magyarországon az egyedüli kozmetikai cég, amely egy-egy gyógynövényre alapozva teljes terméksort kínál vásárlóinak. Termékeink gyógynövényszaküzletekben, gyógyszertárakban, drogériákban kaphatók.

Ügyfélszolgálat:

SILANUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2144 Kerepes, Vasút utca 42.

Tel: 06-28-482-709

Adószám: 13536280-2-13

Cégjegyzékszám: Cg.13-09-104199

www.silanus.hu

Kozmetikai ötletek